Najbolji besplatni programi za skidanje. Najnovije aplikacije za Windows 10. Najpopularniji kompjuterski softver za download, tutorijali, saveti i trikovi.
 
Audiograbber

Audiograbber

Audiograbber – konvertor u MP3

Audiograbber je program za kopiranje sadržaja audio CD-a i konvertovanje u MP3 (CD 2 MP3).  Isto tako možete snimiti zvuk sa ploča ili kaseta i konvertovati zvuk u MP3. Poseduje opciju za preuzimanje informacija o Audio CD-u sa  freedb, internet baze podataka kompakt diskova i automatski ubacuje nazive pesama, izvođača itd. u snimljene fajlove i dodaje ID3 Tagove u MP3 ili WAV fajlove.

audiograbber main window grabbing window

settings window line in window

Funkcija ima dosta u Audiograbber -u. Neke najbitnije odnosno one koje ćete najviše koristiti su automatsko normalizovanje muzike, brisanje tišine na početku ili na kraju pesama, integrisani plejer, podrška za spoljne enkodere. Audiograbber je jedan od najstarijih programa ove vrste, ali odlično radi posao za koji je namenjen. Interfejs programa se nije promenio od prve verzije. I dalje je pregledan i veoma jednostavan za upotrebu. U osnovnom prozoru nudi samo one opcije koje su potrebne većini korisnika. Aplikacija je kompatibilna sa bilo kojim CD/DVD/BluRay uređajem i sa bilo kojim Audio diskom.

Rad sa programom je jednostavan. Ubacite Audio CD, odredite direktorijum u koji će biti snimljeni muzički fajlovi (Settings => General Settings => Directory to store files in), izaberete format audio fajla (MP3 ili WAV), kliknete na Grab. Opciono možete uključiti normalizaciju zvuka, brisanje tišine na kraju ili na početku numere, ime izvođača i naslovi pesama mogu se skinuti sa CDDB servera ukoliko ovih informacija nema na Audio CD-u i dr. Konverzija je potpuno digitalna, zvučna kartica se zaobilazi. Kao rezultat posle grebovanja sa audio CD -a dobijate veoma kvalitetan zvučni zapis (MP3 ili WAV), koji ne zavisi od kvaliteta zvučne kartice.

Audiograbber ima podršku za rad na puno jezika, besplatan je, radi veoma brzo i pouzdano od prvog dana. Ima sve što vam je potrebno da prebacite numere sa Audio CD -a na računar, telefon ili neki drugi prenosni uređaj.

U instalacionom fajlu zadnje verzije AUDIOGRABBER – a 1.83SE sa zvaničnog sajta, opciono se nudi i instalacija promotivnih komponenti treće strane (SpeedUP, MyPC Backup,VUUPc, GoodGames Empire Game, Xtab system Funmoods Toolbar, Conduit Search, Zapp, VO Package, Browser Utility, AnyProtect). Obratite pažnju prilikom instaliranja i poništite sve ili ono što ne želite da instalirate mimo Audio grabber -a. Ili pronađite prethodnu verziju instalacije koja nema u sebi nepotrebne dodatke.

Link za skidanje programa:

freeware cd ripper MP3 download