Najbolji besplatni programi za skidanje. Najnovije aplikacije za Windows 10. Najpopularniji kompjuterski softver za download, tutorijali, saveti i trikovi.
 
Kako skinuti video sa Youtube -a?

Kako skinuti video sa Youtube -a?

Kako skinuti video sa Youtube -a?

Kako skinuti video sa Youtube -a na računar? Pored najpopularnijeg i najkorišćenijeg programa za download videa sa YT Youtube Downloader -a, postoji još nekoliko brzih i jednostavnih načina da skinete omiljeni video.

kako skinuti video sa youtube

Otvorite stranicu sa video klipom koji želite skinuti sa Youtube -a.

U adresi ispred youtube.com dodajte dva slova s (s plus s) https://www.ssyoutube.com/watch?v=TYgrtsFmAkw i pritisnite Enter. Otvoriće se nova web stranica savefrom. Drugi način je da iskopirate adresu klipa sa youtube -a i zalepite je sami na sajtu savefrom.net. Ispod linka, pod Download klikom odaberite format u koji želite da skinete video klip i download će krenuti.

Kako skinuti video sa Youtube -a - savefrom

Možete izabrati FLV 240p, MP4 360p, MP4 480p, MP4 720p, WebM 360p, 3GP 144p, 3GP 240p, , Audio MP4 128, Audio MP3 128 i sl. Safefrom može skidati video klipove i sa: filefactory.com, sendspace.com, metacafe.com, break.com, dailymotion.com, vimeo.com, sevenload.com, mail.ru, smotri.com, yandex.ru, rambler.ru, tvigle.ru, intv.ru, facebook.com, livejournal.com, vk.com, odnoklassniki.ru, soundcloud.com, liveinternet.ru, guitar-tube.com, gametrailers.com, twitch.tv, zaycev.net, 1tv.ru, rutv.ru, ntv.ru, vesti.ru, mreporter.ru, karusel-tv.ru, autoplustv.ru, russia.ru, amik.ru, life.ru, a1tv.ru, kiwi.kz… Skidanje se pokreće tako što ispred adrese web stranice gde se nalazi klip upišete “savefrom.net/” ili “sfrom.net/”, bez navodnika i pritisnete Enter ili skraćeno ssyoutube.com, srapidshare.com itd. Opise kako skinuti video za svaki sajt pojednačno imate na adresi save from net-a.

Download links na Save From Net

 

Nešto slično nudi i Keepvid. KeepVid Video Downloader je besplatna web aplikacija koja omogućava skidanje videa sa youtube -a i drugih sajtova kao što su Vimeo, Facebook, Twitch.Tv, Dailymotion. Sve što je potrebno da uradite je da kopirate adresu video klipa sa jutjuba, otvorite stranicu keepvid.com i zalepite adresu videa u polje na sajtu kao na slici i kliknete na download. Pojaviće se linkovi u svim formatima koji sajt gde se nalazi video pruža. Klik na format koji vam odgovara ili desni klik pa Save link as… pokreće download. KeepVid podržava skidanje videa, osim sa jutjub -a i sa: 4shared.com, 56.com, abcnews.go.com, animetoon.tv, animeultima.tv, animoto.com, bleachget.com, blip.tv, break.com, clip.vn, cloudy.ec, collegeh, mor.com, crunchyroll.com, dailymotion.com, dbz.tv, discovery.com, divxstage.to, ebaumsworld.com, facebok.com, fairytail.tv, flickr.com, funnyordie.com, gametrailers.com, genvideos.co, guitar-tube.com, instagram.com, iqiyi.com, ispot.tv, kickstarter.com, liveleak.com, metacafe.com, mixcloud.com, naruget.com, novamov.com, on.aol.com, seenive.com, soundcloud.com, ted.com, tu.tv, tudou.com, twitch.tv, ustream.tv, v.9you.com, v.ku6.com, v.youku.com, vbox7.com, veoh.com, videobam.com, videoweed.es, viki.com, vimeo.com, vine.co, vk.com, vod.kankan.com, vube.com, www1.watchop.com…

KeepVid Odabir formata i download

Prethodna dva načina možete koristiti u bilo kom internet pretraživaču. Ukoliko koristite Mozilla Firefox najbolji način da skinete i konvertujete video sa youtube – a je Video DownloadHelper dodatak (Add-ons). Pored videa mogu se skidati audio fajlovi, galerije fotografija i slika .

Video DovnloadHelper Mozilla Firefox Add-one

Otvorite Firefox i idite na zvaničnu stranicu Video DownloadHelper -a na addons.mozilla.org , kliknite na zeleno dugme Add to firefox. Dodatak će se skinuti, zatim ga instalirajte i restartujte Mozilla Firefox. Posle restarta otvorite neki video klip na Jutjubu. U desnom gornjem uglu pojaviće se animirana ikonica sa tri kuglice plave, crvene i žute boje.

Ikonica sa kuglicama u tri boje

Pored ikonice nalazi se mali trouglić čiji je vrh usmeren na dole. Klikom na njega otvara se padajući meni gde možete odabrati jedan od ponuđenih formata i skinuti video zapis sa yt (download).

Padajuci meni za skidanje video klipova

Desnim klikom na ikonicu sa tri kuglice otvarate meni sa puno korisnih opcija (Preferences). Tu možete dodavati ili brisati ekstenzije fajlova koje Video DownloadHelper treba da skine, stavljati neke sajtove na crnu listu (black list), podešavati direktorijum gde će biti skladišteni skinuti video klipovi, određivati prečice na tastaturi za skidanje video snimaka i još puno toga.
Desni klik na ikonicu - preferencespreferences meni sa opcijama

Pored Youtube -a, sa Video DownloadHelper -om možete skidati video zapise i sa MySpace, Google videos, DailyMotion, iFilm, DreamHost, Guitarworld.com i mnogobrojnih drugih sajtova.

Postoji i verzija Video DownloadHelper -a za Internet Explorer, a može se skinuti sa adrese ie-downloadhelper ili sa URL adrese IE DownloadHelper.

Kako skinuti video sa Youtube -a? Sada je lako.