Najbolji besplatni programi za skidanje. Najnovije aplikacije za Windows 10. Najpopularniji kompjuterski softver za download, tutorijali, saveti i trikovi.
 
Sticky Notes – Lepljive Beleške

Sticky Notes – Lepljive Beleške

Sticky Notes – Lepljive Beleške kao podsetnik

Od radnog stola preko frižidera do radne površine na ekranu računara Sticky Notes – Lepljive Beleške (samolepljivi papirići, lepljive beleške, stikeri, samolepljivi blokovi) u raznim bojama, veoma korisne i nezamenljive. Stalno vas podsećaju na važne stvari, pogotovu kad uključite računar. Sticky Notes – Lepljive Beleške se koriste najviše na poslu kao podsetnik za izveštaje, zadatke, obaveze, sastanke, pozive, brojeve telefona, elektronsku poštu (e-mail) i dr. Privatno se koriste da se ne zaboravi nečiji rođendan, koje stvari treba popraviti, koje namirnice treba kupiti, kada je neki koncert ili izložba, kada imate zakazano kod stomatologa i dr.

7 Sticky Notes

7 Sticky Notes - Sticky Notes - Lepljive Beleške  alarm-sleep setup

Verzija Stickey Notes koja dolazi sa Windows -om 7, Windows -om 8/8.1 i Windows -om 10 ima samo osnovne funkcije. Plus u gornjem levom uglu za otvaranje novog prozora i iks (x) u gornjem desnom uglu za zatvaranje prozora. Još jedna funkcija koja postoji je promena boje Lepljive beleške. Desnim klikom može se odrediti jedna od šest boja: plava (blue), zelena (green), ružičasta (pink), ljubičasta (purple), bela (white) i žuta (yellow).

Postoji puno alternativnih programa a izdvajaju se po kvalitetu i upotrebnoj vrednosti, Hott Notes i 7 Sticky Notes.

Neke od karakteristika koje ih izdvajaju su moderan izgled, jednostavan interfejs, puno formatiranje fontova, prečice do dokumenata, direktorijuma i fotografija, zaštita lozinkom, URL će automatski biti pretvoren u link ako počinje sa http://, www. ili mailto:, alarm, uradi lista (to-do list), menadžer za kompletno i lako upravljanje svim vašim beleškama sa dodatnim funkcijama pretrage i statistike, Prozirnost prozora, odvajanje beležaka po grupama ili kategorijama, automatski bekap da bi se sprečio gubitak podataka, ne postoji ograničenje u broju otvorenih beleški i još mnogo toga.

Programe možete instalirati na Windows -u 2000, Windows -u XP, Windows -u Vista, Windows -u 7, Windows Server -ima, Windows -u 8/8.1 i Windows -u 10. Radi i na 32-bitnim i na 64-bitnim verzijama.
Programi su besplatni, korisni, jednostavni za korišćenje i stalno se unapređuju.

Notes-manager

Link za download programa:

7stickynotes.com

Hott Notes

Hott-Notes  Notebook

edit options  main window sticky notes

Link za download programa:

hottnotes.com